Hälsobalans – En gång för alla

3 månadersprogrammet

Du får helt skräddarsydda kostscheman efter just dig, ditt nuläge och dina mål. Under 3 månader jobbar vi tillsammans med kost, livsstil, enskilda samtal, gruppmöten, mindset och kunskap om kroppen. Jag finns med dig så att du hela tiden vet ditt nästa steg framåt.

För mig är det viktigt att se kosten och livsstilen som en helhet för att lyckas nå målet.

Du får med dig en ”verktygslåda” som vi fyller på med verktyg under hela programmet. Dessa verktyg hjälper dig när du fortsätter resan framåt, även efter avslutat program.

Halvårsprogrammet

Grundupplägget är det samma som 3 månaders programmet, men detta program stäcker sig över en längre tid, vilket innebär att vi kan sätta högre mål.

Du får mer tid med individuell coachning + gruppmöten, och du har en hand att hålla i under längre tid om du känner att du är nära att ”köra av vägen”.

Det som är extra värdefullt med detta program är att du kommer få en bredare och djupare kunskap om kroppen som helhet och hur du på allra bästa sätt stöttar kroppen genom rätt kost & livsstil.

Vi jobbar bredare, djupare och längre med kost, livsstil, tankar, vanor, mindset och självbild. Allt detta tillsammans ger dig så mycket mervärde och fantastiska förutsättningar för att resultaten ska bli hållbara och långsiktiga.

I båda programmen garanterar jag dig resultat och att du når det mål du har.

Kommer vi inte hela vägen fram vid programmens slut är mitt löfte till dig att jag kostnadsfritt finns med dig tills du är i mål. Du ska känna att detta är en säker investering för dig och din hälsa.

Du kanske har testat att ta hjälp tidigare, men inte fått de resultat du önskat, inte fått det att hålla över tid och hamnat tillbaka på ruta 1 igen, och igen…

Då är detta för dig! Du får långsiktiga och hållbara resultat med en garanti att du når målen samt får en livsstil och hälsobalans du trivs med.

Hälsobalans - En gång för alla!  Med rätt kost, livsstil, tankar, vanor, mindset och självbild får du ett långsiktigt & hållbart resultat